Ersan Özer: Bizim zamanımızda buralar dutluktu - Webrazzi Startup'12

Ersan Özer: Bizim zamanımızda buralar dutluktu - Webrazzi Startup'12

Arda Kutsal, Webrazzi Startup12'nin yeni oturumunda Ersan Özer ile girişimcilik ekosistemini konuştu. Ersan Özer geçmişteki girişimcilik maceralarından ve kaçırdığı fırsatlardan bahsetti.

Ersan Özer, itiraf.com ile girişimciliğe başladığında alan adlarına yatırım yapmadığı için fırsatları kaçırdığını söyledi. İtiraf.com'u 20 dolara satın aldığını, bıraktığı alan adlarıyla da ciddi bir fırsatı kaçırdıkları paylaştı. "Babalarımızın dediği gibi zamanımızda buralar dutluktu." dedi.

O zamanlar arabasını satarak Gittigidiyor'a 25 bin tl yatırsa bugün 25 milyon dolar sahibi olabileceği paylaşan Ersan Özer, kısaca fırsatlarla dolu bir dönemden geçtiğini ama çok değerlendiremediğini söyledi.

İtiraf.com'un satılmasıyla bu alanda ciddi para kazanan ilk girişimci olduğunu söyleyen Ersan Özer, UzmanTV'ye de en az 6 milyon lira para harcadıklarını ama 4,5 yıl sonra karlılığa adım adım attıklarını söyledi. UzmanTV'nin gelirleri bugün arkadaşlık sitelerinin gelirlerini geçmiş.

Ersan Özer, itiraf.com ve eksisozluk.com'un zamanında internetin çekim merkezi olduğunu söyledi ve kod adı 'sosyo' olan yeni girişimini anlatmaya başladı.

Birazdan bu girişimi paylaşıyor olacağız..

Webrazzi Startup'12 Sponsorları

Elmas Sponsor

Microsoft Türkiye

Platin Sponsor

iLab Ventures

Altın Sponsor

Çalışkan Kızılyel Hummingbird Ventures IBM

Dijital Medya Sponsoru

Sosyal Medya Sponsoru

İletişim Sponsoru

Destekleyenler

Endeavor Türkiye Etohum Keyground

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.