Tripomatic iOS uygulaması ve güncel rakamlar

Tripomatic iOS uygulaması ve güncel rakamlar

Kişisel yolculuk planlama servisi Tripomatic’ten sizlere ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında bahsetmiştik. Avrupalı girişimci bir aile tarafından başlatılan Tripomatic temel olarak sunduğu araçlar sayesinde yolculuğunuzun tüm detaylarını evinizden çıkmadan planlamaya başlamanızı sağlıyor.

Lukas Nevosadova ve eşi Barbora tarafından kurulan ve yürütülen Tripomatic geçtiğimiz aylar içerisinde gördüğü büyük ilgi ile büyümesini de hızlandırdı. Hem eklenen yeni destinasyonlar, hem de artan kullanıcı sayıları Avrupa girişimcilik ekosisteminde yer alan bu ilginç servis, yatırım almadan da büyümenin mümkün olduğunun ispatlarından biri.

Yakın zamanda iOS uygulaması da yayınlanan Tripomatic’in mobil açılımı ve en güncel bilgileri girişimcilerden aldığımız bilgiler doğrultusunda aşağıda bulabilirsiniz.

Haziran 2011’de kurulan Tripomatic önümüzdeki ay 1 yılını doldurmuş olacak. Bugüne kadar kendi imkanları ile ayakta kalmayı başardı. Barbora Nevosadova, bulundukları noktada yatırım aramadıklarının altını çiziyor.

Geçtiğimiz yılın sonlarında 30 ülkeden 100’e yakın şehirdeki yolculuğunuzun kişiye özel yolculuk planlarını yapabileceğiniz ve kendi oluşturduğunuz şehir rehberini PDF olarak indirebileceğiniz Tripomatic, geçen süre içerisinde kapsama alanını bir hayli geliştirmiş. Ocak 2012’de ABD ve Kanada’dan 80 şehrin de sisteme eklenmesi ile birlikte servis üzerinden dünyanın en önemli 400 turist destinasyonu ile ilgili planlama yapılabiliyor.

Yıl başında tatil planını yapmak için üye olma gerekliliği getirilmesinden bu yana toplam 10 bin kayıtlı kullanıcıya ulaşmış olan Tripomatic, Nisan ayında 50 bin civarı ziyaretçiyi ağırlamış.

Servisin en büyük eksikliği sayılabilecek mobil uygulamasının da devreye girmesi ile birlikte üyeler, bilgisayarlarında hazırladıkları yolculuk planlarını artık iPhone ve iPad’lerinde de senkronize olarak görebiliyorlar. Servisin ücretsiz iOS uygulaması yakın zamanda uygulama içi satın alma modeli ile birlikte kullanıcılar hazırladıkları seyahat planlarını cihazlarına indirerek, roaming ücretleri ile uğraşmadan internet bağlantısı kullanmadan da kişisel şehir rehberlerini kullanmaya devam edebilecekler.

iOS uygulamasından elde edilen geri dönüşler ile birlikte Tripomatic’in Android uygulaması da kısa zaman içerisinde hazırlanmaya başlanacak ve büyük ihtimalle yaz ayları sona ermeden yayınlanmış olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.