SponsorPay'den video destekli yeni ürün

SponsorPay'den video destekli yeni ürün

Özellikle sosyal oyunlara odaklanan ve sanal para ekonomisinin Avrupa ayağında önemli bir yeri olan SponsorPay, yeni ürünü Brandengage ile videonun gücünden faydalanmak istiyor.

SponsorPay'in yeni ürünü marka bilinirliği ve etkileşim odaklı. Oyun içinde herhangi bir yerdeyken (bir sanal objeye tıkladığında, sinema gibi bir yere girdiğinde vs.) bir marka videosu kullanıcının karşısına çıkıyor. Kullanıcı videoyu sonuna kadar izlediğinde sorulacak soruya doğru karşılık vermesi durumunda veya Facebook'a dair bir etkileşim (beğenme, paylaşma) karşılığında kredi kazanıyor.

Performans odaklı farklı bir çözüm sunan SponsorPay'in amacı markalara daha fazla değer yaratmak. Video seyretmek her ne kadar en popüler online eylemlerimiz arasında yer alsa da performans odaklı bir hedefleme söz konusu olduğunda videolara gösterilen ilgi videoların süresi, içeriği ve sıklığına göre değişebilir.

Ağustos 2009'da Türkiye pazarına giren SponsorPay, ülkemizde büyümek istediğini daha önce paylaşmıştık. SponsorPay, Earlybird'den yatırım almış ve 100 ülkede 120 milyon kişiye ulaşmıştı. Dolayısıyla, yatırımcı tarafında kardeş şirket olunan Peak Games'in oyunlarında bu videolu ürünü kullanacağını düşünebiliriz.

Son aldığımız bilgilere göre SponsorPay ağında aylık 1 milyon tıklama gerçekleşiyor ve aylık ortalama 100 bin kez kullanıcılara reklamverenler aracılığıyla oyun kredisi sağlanıyor. Aktif olarak SponsorPay'i kullanan aylık 250.000 civarı tekil kullanıcı bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.