Altincicadde.com: Doğan Online'dan yeni bir e-ticaret girişimi

Altincicadde.com: Doğan Online'dan yeni bir e-ticaret girişimi

2012'de 1 milyar TL ciroya ulaşmak isteyen Doğan Online kısa süre süre önce yeni bir e-ticaret sitesini hizmete sundu. Altincicadde.com, 'eve dair ürünler' dikeyinde ve özel alışveriş kategorisinde kendine yer bulmaya çalışacak.

İnternet stratejilerinde e-ticareti önemseyen Doğan Online, Altıncı Cadde'nin tanıtımını henüz yapmış değil. Ancak Başak İlhan Çekçeoğlu (Genel Müdür) ve Elif Dürüst'ün şirketin kurucu ortakları olarak projeye dahil olduklarını ve Aralık başında oluşturulmaya başlanan ekibin 27 kişiye ulaştığını öğrendik.

Altincicadde.com

Bildiğimiz özel alışveriş satış modelini uygulayan girişimin ürün çeşitliliği ev-dekorasyon, ev-tekstil ve mutfak gereçleri'nden elektronik ve mobilyaya kadar uzuyor. Ünlü mimarlar ve tasarımcılar tarafından hazırlanan çalışmaları da  kullanıcılarına ulaştırmayı hedefliyor.

Aslına bakılırsa Altıncı Cadde özel alışverişin ilk heyecanlı kitlesini kaçırdı. Ancak dikey bir adım atılmış olması odaklanmayı ve istenen başarıyı yakalamayı kolaylaştıracak gibi görünüyor. Proje ekibi kullanıcıların ilgisini yakalamak için dekorasyon konusunda bilgi ve haberler sunacak bir blogun da hazırlığını sürdürüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.