Zaman tüneline Aviary ayarı

Facebook'un Zaman Tünelini (Timeline) devreye almasından sonra pek çok yaratıcı kapak fotoğrafı (cover photo) örneği ile karşılaştık.

Gerek yaratıcı kullanımlar, gerek zaman tünelini tamamlayan yatay fotoğraflar barındırdığı görsellik ve kullanıcıların kendilerini ilk görüşte ifade etme tarzı açısından oldukça önem taşıyordu.

Kimi zamanlar kullanılan fotoğrafların kapak fotoğrafı alanına uygun olarak yerleştirilmesi ya da ufak görsellerin kalitesi konusunda kullanıcılar sorunlar yaşayabiliyordu. İşte bu açığı fark eden ve piyasada oldukça güçlü rakipleri bulunan bir girişim olan Aviary Facebook üzerinde geliştirdiği web uygulaması ile tamamen Facebook profilinizdeki cover fotoğrafını oluşturmaya yönelik düzenleme yapmanıza izin veriyor.

Buradan ulaşabileceğiniz Facebook uygulaması, oldukça basit ve pratik bir arayüze sahip. Facebook albümlerinizdeki resimleri direkt olarak seçip, kapak fotoğrafınıza uygun hale getirebiliyorsunuz. Kapak fotoğrafına uyacak boyutları otomatik olarak sizin için ayarlaması ile titiz bir kapak fotoğrafı kullanımı konusunda sizi deneme yanılma ile yormayacak bu uygulamada, mevcut fotoğraflarınıza farklı efektler vermeniz de mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.