LeadBox.com.tr: E-ticaret siteleri için hızlı ve hedefli üye kazanmak

LeadBox.com.tr: E-ticaret siteleri için hızlı ve hedefli üye kazanmak

E-ticarette teknik ve operasyonel anlamda her şeyin üstesinden gelseniz dahi rekabet için satış performansını arttırıcı yöntemleri kullanmanız artık bir mecburiyet. Yabancı servisler Türkiye'ye geldikçe buraların potansiyeli de yavaş yavaş açığa çıkıyor. 2011 yılında kurulan Leadbox.com.tr, iki yeni hizmetle e-ticaret sitelerine üye kazandırma yarışına katılıyor.

Girişimin kurucusu  Alper Çetinkaya, satış ve pazarlama alanında çeşitli yönetim kademelerinde görev alan ve bugün farklı projelerde yatırımları bulunan bir isim. Leadbox ile sunduğu hizmet ise, telepazarlama ve doğrudan postalama şirketlerine yeni potansiyel müşteriler kazandırıyor.

Hedef kitlesine uygun tüketici bilgilerini izinli şekilde iş ortakları ile paylaşan Leadbox, e-ticaret sitelerine "Sponsorluk" ve "Co-Registration" başlığı altında iki yeni hizmet sunuyor.

Eticarette ziyaretçi sayısının nakit akışına direkt etki etmediğini düşünürsek üye kazanımın öne çıktığını görebiliriz. Elbette üyelerin potansiyel hedef kitleden kazanılması da önemli ve Leadbox bunu başarmaya çalışıyor.

Sponsorluk modeli ile her ay hızlı bir şekilde e-ticaret sitelerine 100 bin yeni üye kazandırıyor. "Co-Registration" modeli de e-ticaret sitelerinin hedeflerine uygun (seçilen kriterlerde) üyeleri seçmesine imkan tanıyor.

Co-Registration hizmetinde kullanıcılar bir internet sitesine üye olurken (aynı bilgileri tekrar girmeye gerek kalmadan) farklı bir siteye de istekleri doğrultusunda üye olabiliyor. Kullanıcılar kampanya sayfalarında çeşitli yarışma, çekiliş ve anketlere katılabilmek için üyelik formlarını doldururken istedikleri internet sitelerine de otomatik olarak üye kaydediliyor.

Bilinen online reklam modellerinden daha ekonomik olmaları halinde, e-ticaret siteleri için çok mantıklı olan bu hizmetler potansiyel e-ticaret kullanıcılarını da harekete geçirebilir. Tabii dağınık haldeki e-ticaret kullanıcılarına ulaşırken bu kitlenin ihtiyaçlarına doğru cevaplar bulabilmek önem arzediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.