Monitera marka kimliğini yeniledi

Harun Pekşen ve Metin Kahraman'ın kurucuları olduğu Angelabs'ın bir ürünü olarak adını duyuran Monitera, bugün marka kimliğini yeniledi ve artık tamamen kendi adını taşıyacak.

Çarşamba günü düzenlediğimiz Webrazzi E-Ticaret'12 etkinliğinde de kullandığımız Monitera, geçtiğimiz 3 yıl içerisinde 100'den fazla ajans ve marka ile sosyal medya ölçümlenmesi üzerine çalışarak başarısını kanıtlamıştı.

Kısa süre önce yayına aldıkları yeni siteleri ve logosuyla sosyal medyada daha sade bir dil seçen Monitera, tüm altyapısını da aynı mantık ile yenilemiş ve Sosyal CRM alanında da hizmet vermeye başlamış.

Sosyal medya takibinin bir adım ilerisi olarak nitelendirilebilecek olan Sosyal CRM dönüşümü bir süredir konuşuluyordu. Öğrendiğimiz kadarıyla şu anda 2 büyük sektör için Sosyal CRM projesi yürüten Monitera, sosyal medya yönetiminin sonuçlarının net olarak anlaşılmasını sağlamaya çalışacak.

Sosyal medya geri dönüşlerinin doğru şekilde ölçümlenmesi özellikle son iki yılda müşteri iletişiminin önemli parçalarından biri  haline geldi. Aynı şekilde şirketlerin yatırımlarının karşılığını açık şekilde görebilmesi de giderek önem kazanıyor. Sosyal CRM dönüşümünün, sosyal medya takip araçlarını gelecekte nasıl şekillendireceğini bilemiyoruz ancak bu dönüşümde hızlı davrananların kazançlı çıkacağı aşikar.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.