Zynga ilk gizli nesne oyununu yayınladı: Hidden Chronicles

Zynga ilk gizli nesne oyununu yayınladı: Hidden Chronicles

Zynga bugün ilk gizli nesne oyunu olan Hidden Chronicles'ı yayına aldı. Daha önce bu tip bir oyun yapmayan Zynga, Hidden Chronicles'ta gizli nesne bulma oyunlarını sosyal öğeler katarak zenginleştirmeye çalışıyor. Kısa bir süre oynadığım oyun aralarında Türkçe'nin de olduğu 17 ayrı dilde yayınlanmış.

Genel olarak bir odadaki gizli neseneleri aradığımız oyunda, çeşitli bulmacaları çözmek, Facebook arkadaşlarınızdan destek almak, sahip olduğunuz araziyi genişletmek ve zenginleştirebiliyorsunuz. Türkiye'de de belli bir oyuncu kitlesinin olduğunu bildiğimiz gizli nesne oyunları, Zynga'nın etkisiyle daha geniş kitlelere yayılabilir. 

AppData verilerine göre CityVille'de aylık 50 milyon aktif oyuncusu bulunan Zynga, Hidden Chronicles'tan önce yayınladığı Mafia Wars 2'den aradığını bulamamış gibi görünüyor. Şu anda Mafia Wars 2'nin 4.5 milyon aylık aktif kullanıcısı varken, ilk Mafia Wars'ın halen 2.4 milyon aylık aktif kullanıcısı bulunuyor.

Hidden Chronicles'ın yayılımını tahmin etmek çok kolay olmasa da Mafia Wars 2'den daha iyi performans gösterebileceğini düşünüyorum.

Gizli nesne türünün meraklıları Hidden Chronicles'ı deneyebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.