Eric Schmidt Google Plus'a Giriş Yaptı

Eric Schmidt Google Plus'a Giriş Yaptı

Google'un eski CEO'su Eric Schmidt'in Google Plus'ta profilinin olmamasından bahsetmiştik. Schmidt Google Plus'ta göründü ve artık Schmidt'ten Sonra'sını konuşabileceğiz.

Schmidt'in şimdiye kadar  Google Plus üyesi olmaması İngilizce'de 'Dogfooding' olarak terimleşen duruma (bir şirketin - genelde yazılım şirketi - kendi ürününü kullanması) ters düşüyordu.

Aslında sadece Schmidt değil Google üst yönetiminden 10 kişi (8'i üye ama hiç gönderisi yok, 2'si üye değil) daha kendi servisini kullanmıyordu ama muhtemelen bizim de paylaştığımız Michael Degusta'nın çalışması Schmidt ile birlikte bazı Google yöneticilerini Google Plus'ı kullanmaya itmiş.

Eric Schmidt - Google Plus

Google Plus'a gireli henüz 24 saati doldurmayan Schmidt'in profilinde çok fazla bilgi yok. Schmidt'in çevresi ve O'nu çevresine ekleyenler görülemiyor ama Google tarafından onaylanan profilde 2 gönderi var. İki paylaşıma da kısa birer not girilmiş. Alan Eustace gibi diğer Google yöneticileri de aktif olmaya başlamış.

Henüz 10.841 kişi Schmidt'i çevresine eklemiş (evet artık Schmidt'i çevremize ekleme şansımız var) ama Schmidt Google Plus'ta ne kadar aktif olacak bilmiyoruz. Üst yönetimden gelen bu hareketlilik ve Vic Gundotra'nın artık video ile karşımıza çıkması içerde bazı şeylerin konuşulduğunu gösteriyor..

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.