Paymentwall Türkiye ve Almanya Ofislerini Açmaya Hazırlanıyor

Paymentwall Türkiye ve Almanya Ofislerini Açmaya Hazırlanıyor

Geçen sene ki Webrazzi Summit'in konuşmacılarından olan Onur Günday'ın kurucusu ve CEO'su olduğu Paymentwall, bugün yaptığı açıklamayla önümüzdeki aylarda Türkiye ve Almanya ofislerini açacağını duyurdu.

Paymentwall, çok sayıda global ödeme metodunu tek sayfada sunarak, kullanıcıların merkezi bir sayfadan ödeme yapmalarını sağlıyor. Geliştiriciler için ise tek yerden kontrol ve bir anda tüm dünyadan ödeme alabilmelerini sağlıyor. Detaylar için kendisiyle daha önce yaptığımız röportajı okuyabilirsiniz.

Paymentwall, özellikle sanal ürün satışı yapılan sosyal oyunlarda kullanılıyor. Paymentwall, 2009'da scamville adıyla patlayan ve sonrasında sadece Facebook'un izin verdiği şirketlerin yapabildiği aksiyon bazlı reklamcılıkta da önemli birkaç oyuncudan birisi. 

1000'den fazla geliştiriciye ulaştıklarını duyuran şirket, sosyal oyunlar için kolay entegrasyonlu sistemlerinin 200 ülkede kullanılabildiğini paylaşmış. Paymentwall'ın CEO'su Günday yaptığı açıklamada Facebook'un 1 Temmuz'da devreye aldığı sistemle, geliştiricilere Facebook Kredileri dışında diğer sistemleri kullanma şansı bırakmadığını söylüyor. Rakiplerinin daha çok Facebook odaklı bir strateji izlediğini belirten Günday, Paymentwall'ın Facebook dışındaki oyun ve uygulamalara yöneldiğini belirtmiş.

İş ortaklıklarıyla 200 ülkeye ulaşan Paymentwall, 50 para biriminde ve 20 dilde hizmet sunuyor. Global bir uygulamanın finansını tek bir kanaldan yönetmek isteyen girişimler için Paymentwall gibi sistemleri kullanmak büyük kolaylık sağlayacaktır. Tabii ki girişimcilerin komisyon oranları ve kendi maliyetlerini doğru hesap ederek, bu sistemlerin kendilerine ne kadar uyup uymadığını ölçmeleri gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.