Her Telefona Facebook Uygulaması: Facebook'tan Java Tabanlı Telefonlara Yeni Uygulama

m.facebook.com, 0.facebook.com ve akıllı telefon uygulamaları ve özel Facebook telefonları ile Facebook'un 250 milyon mobil kullanıcıya ulaştığı düşünülüyor.
Her Telefona Facebook Uygulaması: Facebook'tan Java Tabanlı Telefonlara Yeni Uygulama

Facebook Java UygulamasıFacebook mobil kullanıcılara ne kadar önem verdiğini her fırsatta gösteriyor. m.facebook.com, 0.facebook.com ve akıllı telefon uygulamaları ve özel Facebook telefonları ile Facebook'un 250 milyon mobil kullanıcıya ulaştığı düşünülüyor.

Palo Alto merkezli sosyal ağ, mobil dünyayı kuşatmak için satın aldığı Snaptu'nun Facebook uygulamasını bağımsız olarak Java tabanlı telefonlara açarak bir adım daha ileri gidiyor.

Her Telefona Facebook (Facebook for Every Phone) uygulaması küçük bir fark dışında, çeşitli sosyal uygulamalar barındıran Snaptu'nun içinde bulunuyordu. Haber akışı, mesajlar, fotoğraflar, arkadaşlar, bildirimler ve etkinlikler gibi temel özellikleri barındıran bu uygulama bir süre önce güncellenmiş ve fotoğraf yüklemesine de izin vermeye başlamıştı.

Facebook'un Snaptu'nun dışına çıkararak bağımsız olarak sunduğu bu uygulama yeni haliyle telefon defterinden Facebook kişilerini bulunmasını da sağlayacak. m.facebook.com veya d.facebook.com/install adresinden indirilebilecek uygulamaya  GetJarAppia ve Mobile Weaver gibi Java uygulama marketlerinden de ulaşılabilecek. Anlaşmalı operatörlerde 90 gün süresince ücretsiz olarak kullanılabilecek. Her Telefona Facebook uygulaması Türkiye'de sadece Vodafone tarafından 90 gün süresince ücretsiz olarak destekleniyor. Diğer operatörler (Turkcell, Avea) mobil internet kullanımınızı başından itibaren ücretlendiriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.