Startup 2.0'ın Kazananları Belli Oldu!

Webrazzi'nin de Medya Partneri olduğu Startup 2.0 mobil uygulama yarışmasının kazananları belli oldu. 143 mobil uygulamanın arasından 20 mobil uygulamanın finale kaldığı yarışmada Taksiko uygulaması birinci olurken, Türk uygulaması Nightbits 3. olarak yarışmadan dereceyle ayrıldı.

Yarışmanın galibi olan Taksiko uygulaması, hızlı ve güvenli bir şekilde taksi çağırmanızı sağlayan çok başarılı bir uygulama. Aslında uygulamanın dışında fiziksel bir operasyonu da olan Taksiko'yu daha iyi anlamak için kullanım videosunu izleyebilirsiniz.

Yarışmada ikinci olan Trambus, toplu taşımayı kolaylaştırmak için geliştirilmiş bir uygulama. Hırvatistan'dan çıkan uygulama harita üzerinde gideceğiniz yeri ve tarihi girdiğinizde size tramvay ve otobüs hareket saatlerini veriyor. Trambus'u Web sayfası üzerinden kullanabildiğiniz gibi Android uygulaması da bulunuyor.

Yarışmanın üçüncüsü olan Nightbits ise Facebook, Foursquare ve Twitter’la entegre çalışan ve çevrenizdeki etkinlikleri keşfetmenizi sağlayan bir uygulama. Etkinlik tabanlı bir sosyal ağ uygulaması olan Nightbits ile Foursquare’da check-in yapabiliyor, Facebook etkinliklerine yanıt verebiliyorsunuz.

Startup 2.0 2 Startup 2.0

Çok çeşitli mobil uygulamaları inceleme fırsatını bulduğumuz Startup 2.0 yarışmasında bu sene son 20'ye 3 Türk uygulamasının kalmış olması sevindirici bir gelişme. Bir Türk uygulaması olan Nightbits'in de yarışmada dereceye girmesinin eminim ki birçok uygulama geliştirici için cesaretlendirici bir etkisi olacaktır.

Bir dahaki sene finale kalacak uygulamaları şimdiden merakla bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.