dakick'te Yeni Gelişmeler ve Tanıtım Videosu

dakick'te Yeni Gelişmeler ve Tanıtım Videosu

Sosyal zaman kılavuzu olarak tek cümlede anlatılabilen dakick için güzel bir tanıtım videosu hazırlanmış. Yabancı internet girişimlerinde rastladığımız tipte bir video olan dakick tanıtım videosunda servisin nasıl kullanılacağından, kullanıcılarına nasıl bir fayda sağlayacağından kadar pek çok soru cevaplanıyor. Sizinde hoşunuza gideceğiniz düşünerek yazının devamında paylaşıyoruz.

İki ay önce açılan dakick'te hızla site içindeki profiller artırılmaya başlanmış ve şu anda 702 binden fazla ünlü ismin profili veritabanında bulunuyor. Ünlü isimlerin dışıdna 2300'den fazla grup,takım ve 958 tane de mekan dakick veritabanında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde kişiye özel e-posta gönderimine başlanan dakick'te, seçtiğiniz etiketlere göre ilgilenebileceğiniz etkinlik haberleri size özel düzenlenerek günlük veya haftalık olarak e-postanıza gönderiliyor.

Dakick'te çalışmaların sürdüğünü bildiğimiz bir diğer yeni  özellik ise Instant Calendar, bu yenilik sayesinde istediğiniz sanatçıyı etiket olarak eklemeden bir hafta içerisinde bulunacağı tüm etkinlikleri anında görebiliyorsunuz. Arama kutusuna yazmaya başladığınız anda aradığınız ismi doldurmaya başlayan arama çubuğunun altındaki takvim alanında ise o sanatçının bulunduğu etkinlikler yerini almaya başlıyor. Gayet kullanışlı olacak yeni özellik sayesinde dakick, diğer özellikleri dışında sadece bir etkinlik arama motoru olarak dahi kullanılabilir.

Webrazzi yazarlarından Serkan Ünsal ve Aksoy Internet Ventures'ın girişimi olan dakick'in yurtdışı planlarının da yavaş yavaş şekillendiği haberini aldık. Sanırım bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde ayrıca bir haber yapabiliriz :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.