Google Advisor: Google Artık Finansal Teklifler Sunuyor

Google Advisor: Google Artık Finansal Teklifler Sunuyor

Bir çok alanda ücretsiz ve başarılı servisler sunan Google, bu kez finansal teklifler sunmak için harekete geçti. Google Advisor, kredi kartları, ev kredileri ve banka hesapları gibi finansal alanlarda en iyi teklifleri sunmaya çalışacak.

2009 yılı sonlarında karşılaştırmalı reklamlarla bu alana yöneldiğini gösteren Google, 2011'in Mart ayında satın aldığı fiyat karşılaştırma sitesi Beatthatquote ile hedeflerini ortaya dökmüştü. Beatthatquote'un tecrübelerinden şimdiye dek ne kadar faydalanıldı bilmiyoruz ama bundan sonra Google Advisor'u geliştireceklerine şüphe yok.

Google Advisor Google Advisor, tam anlamıyla bir karşılaştırma aracı olarak çalışıyor ve çeşitli teklifler arasından en iyisini bulmanız için size yardım ediyor. Başvurunuzu da elbette ki online ortamda yapıyorsunuz. Bu alanda çeşitli oyuncular olsa da Google yine hızlı, güvenli ve kontrol edilebilir olmakla adını öne çıkarıyor.

Yeni sistem şimdilik ABD için teklifler sunuyor. Hali hazırda 90'dan fazla kredi kartı ve 50'den fazla bankanın sisteme dahil edildiğini görebiliyoruz. Beatthatquote halen açık ve Google'ın Avrupa'ya giriş kapısı olarak görünüyor. Açıkça söylemek gerekirse Cember.net'i 4.3 milyon Euro'ya Xing'e satan  Çağlar Erol‘un EnUygun.com'u da Google'a satıp satmayacağını düşünmekteyim..

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.