Webrazzi'nin iPhone ve iPad Uygulaması App Store'da!

Webrazzi'nin iPhone ve iPad Uygulaması App Store'da!

Webrazzi'nin uzunca bir süredir iPhone için bir mobil arayüzü vardı. Ancak malesef resmi bir uygulamamız bulunmuyordu. Ama bugün itibariyle Aralık ayında çalışmaları için düğmeye bastığımız uygulamamız App Store'daki yerini aldı.

Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu olan Webrazzi uygulamasını bu linkten ücretsiz olarak hemen indirebilirsiniz.

Güncel haberlerimizi okuyabileceğiniz, yazıların yorumlarına ulaşabileceğiniz, sosyal medyanın önemli servislerinden Facebook, Twitter üzerinden paylaşımlar yapıp, Instapaper ile sonradan okumak için yazılarımızı saklayabileceğiniz uygulamamızı tmob'un geliştirdiğini de paylaşmış olalım.

Aslında uygulamamızın dün gerçekleşen Webrazzi Gündem: Mobil toplantımıza yetişmesini istiyorduk ancak malesef App Store'daki onay süreci biraz gecikmeli olarak gerçekleşti. Yine de biz uygulamamızın geleceğini zaten konferansımız esnasında katılımcılarımıza duyurmuştuk. Üzerinden fazla zaman geçmeden onaylanmış olması şahsen beni mutlu etti.

Henüz ilk sürümü olan ve temel özellikleri barındıran Webrazzi uygulamasını kısa süre içinde planımızda bulunan çeşitli yeni özelliklerle güncelliyor olacağız.

Uygulamayı indirdikten sonra sizce olmazsa olmaz diye düşündüğünüz özellikleri bizimle paylaşırsanız çok seviniriz. Böylece sizlerden gelen talepleri de hızlıca geliştirme sürecine dahil edebiliriz.

Webrazzi'nin iPhone ve iPad uygulamasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. http://itunes.apple.com/us/app/webrazzi/id435721671?mt=8&ls=1

iPhone ve iPad sahibi okuyucularımız nasıl olsa uygulamayı indireceklerdir - di mi? :) - ama yine de diğer okuyucularımız merak edebilirler diye Webrazzi uygulamasının hem iPhone hem de iPad'e ait çeşitli ekran görüntülerini aşağıda paylaşıyoruz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.