GittiGidiyor'un Anneler Günü Özel Facebook Uygulaması'ndan Gelenler [İnfografik]

GittiGidiyor'un Anneler Günü Özel Facebook Uygulaması'ndan Gelenler [İnfografik]

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan ve geçtiğimiz haftalarda eBay tarafından satın alınan GittiGidiyor, anneler günü için ilginç bir Facebook uygulaması hazırlatmış. Facebook sayfası üzerinden uygulamayı tanıtan GittiGidiyor'un Facebook sayfası 400 bin üyeyi geçmiş durumda.

Anneler Günü için özel hazırlanan uygulamaya giren kullanıcılar annelerinden en çok duyduklarını sözleri paylaşmış. Uygulamaya giren 62 bin kullanıcı annelerinin söylediği 4 bin 424 klasikleşmiş sözü paylaşmış. Gelen klasik sözler arasında hepimizin duymuş olduğu sözleri de görmek mümkün.

GittiGidiyor ekibi uygulamadan gelen Klasik Anne Sözleri'ni 6 genel kategoride incelediği çok renkli bir infografiği ilk kez Webrazzi ile paylaştı. İnfografiğin tamamını aşağıda bulabilirsiniz :)

Gelen klasik sözlerden bazıları:

“Sen de anne olacaksın, senin çocukların da sana aynısını yapsın.” “Saat kaç senin haberin var mı?” “Öğrenme sen yemek yapmayı, evlenince kitapları pişirirsin kocana.” “Eve gelirken ekmek al.” “Ya her gün aynı şeyi söylemeye ben yoruldum, sen hala anlamıyorsun.” “Fazla televizyon izleme sana sınavda oradan soru sormayacaklar.” “Bilgisayarla kıysaydık nikahını bari...” “Babandan izin al, ben karışmam”

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.