Twelevision: Televizyon Tweetleri iPad'de Toplandı

Twelevision: Televizyon Tweetleri iPad'de Toplandı

TwelevisionGörsel ve yazılı basının Facebook'a ilgi gösterdiğini kabul edersek, Twitter'a tam anlamıyla hasta oldu diyebiliriz. Haber yayınlarının dışında televizyon programlarındaki Twitter ilgisi artan bir ivmeyle devam ediyor. Bunu gören bir kaç girişimci de Twelevision'a hayat vermiş.

Twelevision, televizyon tweetlerini toplayan bir iPad (ve iPhone) uygulaması. Şimdilik Avustralyalı televizyon ve Twitter aşıklarını sevindiren uygulamanın ciddi bir kitle edineceğini kestirmek zor değil. Twelevision da bu ilgiye güzel bir arayüz, rozetler ve anlık durum simgeleriyle cevap vermeye hazırlanıyor.

TV programlarını, dizileri vb. yayınları listeleyerek anlık konuşmaları biraraya toplayan Twelevision'ın ulaşacağı kitleyi karlı bir biçimde yönetmesi mümkün. Özellikle TV kanalları ile anlaşmaya başladığında yayın akışını değiştiren çok ilginç şeyler ortaya çıkabilir.

Şahsen pek TV izlemesem de, önemli bir kitlenin bu ve benzeri uygulamalara ilgi duyacağını düşünüyorum. Twitter trendleri de zaman zaman bunun en iyi örneği. Okuduklarımızı, gittiğimiz yerleri, yediğimiz şeyleri gerçek zamanlı olarak paylaştıktan sonra sıra izlediklerimizi de gerçek zamanlı olarak paylaşmaya başladığımız ortada. Zaten paylaşabileceğimiz başka kişisel aktivitemiz de kalmadı sanırım. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.