Sosyotap.com: Twitter ve Facebook Paylaşımlarınızı Kitaplaştırın - 5 Kitap Hediye

Sosyotap.com: Twitter ve Facebook Paylaşımlarınızı Kitaplaştırın - 5 Kitap Hediye

Sosyotap, hayatımızda giderek daha büyük bir yer edinen sosyal medya paylaşımlarımızı gerçek hayata taşıyor. Facetap ve Tweetap adlı iki farklı kanaldan içerik alan Sosyotap, durum güncellemelerinin yanında Facebook'tan görsel ve yazılı daha fazla sonuç ekleyerek kendini daha iyi ifade ediyor.

Beş şanslı Webrazzi okuruna verilecek Sosyotap kitapları ve Webrazzi okuyucularına özel %10 indirimi paylaşmadan önce Sosyotap ile online geçmişinizi nasıl kitaplaştıracağınızı anlatalım.

Sosyotap, Lotram'ın bir hizmeti olarak sunuluyor ve farklı bir hediye arayışında olan kişilere ulaşmak istiyor. Kısaca Sosyotap diyeceğimiz, sosyal ağlardan çıkan özel kitabınıza sahip olmak için ilk yapmanız gereken Twitter veya Facebook hesabınızdan biri ile Soyotap'a giriş yapmak. Kendi hesabınızla giriş yaptıktan sonra kitabınızda yer almasını istediğiniz profili ve baskı modelini seçmeniz gerekiyor. Kendi profilinizi seçebileceğiniz gibi arkadaşlarınızdan birinin profilini seçmeniz ve iki farklı tasarımdan biriyle sürpriz yapmanız mümkün.

Özel formatta en son yazılan 150 tweet ilk önce geliyor, isterseniz en son yazdığınız 300 tweet'i, isterseniz kendi belirleyeceğiniz tweet sayısını Sosyotap'ınızı ekleyebiliyorsunuz. Günlük formattında ise en son yazılan 1000 tweet ilk önce geliyor ve yine tarih aralığına göre içeriklerinizi dolayısıyla Sosyotap'ın fiyatını belirleyebiliyorsunuz.

Tweetap

Sosyotap'ınıza önsöz ekleyebiliyor ve daha kalıcı olması için karton kapak seçimi yapabiliyorsunuz. Sosyotap'ınızı tamamladıktan sonra da gönderim bilgilerini giriyor ve ödeme öncesinde indirimlerini kullanıyorsunuz.

Facetap

Gelelim Webrazzi okuyucularının kazanacağı Sosyotap'lara. :)

Twitter'da @webrazzi ve @sosyotap hesaplarından bahsederek aşağıdaki tweeti gönderen ilk 5 kişi birer Sosyotap sahibi olacak.

"@webrazzi'den tweetlerimi kitaplaştırmak için @sosyotap kazanmak istiyorum."

Bunun yanında Sosyotap siparişlerinizde "webrazzi" indirim koduyla bir ay süresince %10 indirimden faydalanabileceksiniz.

Sosyotap ile ilgili aklınıza takılan sorulara ve basılı Sosyotap fotoğraflarına göz atabilirsiniz. ;)

Güncelleme: Kazananlar belli oldu: @harmancilar@aylinturan @gokcenkaran @sosyalice_@tolgadikici

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.