Linkedin Android Uygulaması Hazır

Profesyonel iş ağı Linkedin'in Android uygulaması sonunda Android Market'e giriş yaptı. iPhone, Blackberry ve Palm uygulamalarından sonra Android uygulamasını da çıkaran servis, Symbian ya da Windows Phone için henüz bir mobil uygulama sunmuyor.

100 milyonu aşkın üyeye sahip Linkedin, akıllı telefon pazarının hızlı oyuncusu Android için genel özellikleri temel alan bir uygulama hazırlamış. Android'in mevcut rehber, takvim ve mesajlaşma yapısına dahil olarak çalışan uygulama iş bağlantılarınızı her yerde takip edebilmenizi sağlıyor. Bağlantılarınızı yönetebileceğiniz uygulamada kolayca durum güncellemelerini takip edebiliyor, arama yapabiliyorsunuz.

Linkedin Today ile iş dünyasının nabzını tutmaya başlayan servis, kısa süre önce tanıttığı yeni geliştirici platformuyla da iş dünyasının Facebook'u olma yolunda önemli bir adım atmıştı.

Şu anda Android Market'te 100.000 - 500.000 arasında indirildiği gösterilen uygulamayı şu bağlantıdan direk olarak da indirebilirsiniz. Dilerseniz geri bildirimleriniz için Linkedin'de Android Uygulaması Grubu'na katılabilirsiniz.

Linkedin'in tüm mobil uygulamaları için şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.