Sahibinden.com'un iPhone Uygulaması 'sahibinden.com mobil' App Store'da

Sahibinden.com'un iPhone Uygulaması 'sahibinden.com mobil' App Store'da

Türkiye'nin en popüler siteleri arasından çıkmayan seri ilan servisi sahibinden.com, bu kez iPhone uygulaması ile mobil alanda da dikkat çekmeye hazırlanıyor.

2010 Ağustos ayında mobil ödemeyi devreye alan sahibinden.com'un iPhone uygulaması, App Store'a giriş yaptı ve geniş özellikleriyle kullanım alışkanlıklarını web'den mobile kaydıracak gibi görünüyor.

Aylık 1.6 milyar sayfa gösterimi yapan sahibinden.com’un önemli istatistiklerini bir infografik ile paylaşmıştık. Mobil trafiğinin yarısından fazlasını iPhone üzerinden aldığını öğrendiğimiz sahibinden.com, iPhone uygulamasını sahibinden.com mobil adıyla App Store'a göndermiş.

Ziyaret başı ortalama 13 dakikanın geçirildiği sahibinden.com'un mobil uygulamasında ilan arama ve ilan detaylarına erişim gayet başarılı bir şekilde tasarlanmış. Yapılan işlemler, mesajlar, favori ilanlar ve favori aramaların da listelendiği uygulamada ilan sahiplerini tek dokunuşla aramak da seçenek olarak sunulmuş.

Özellikle arama özelliklerinin tamamen yansıtıldığı uygulamada her kriterde arama sonuçlarının daraltılabilmesi ve arama sonuç listelerinin tarihe ve fiyata göre sıralanabilmesi iyi olmuş.

sahibinden.com'un istatistiklerini referans alarak söyleyebilirim ki  mobil internet kullanım ortalamalarımız bu uygulama ile yükselecektir. 7/24 çalışan online bir ticaret merkezi konumundaki sahibinden.com'un iPhone uygulaması Push bildirimleri ile kullanıcıları arasındaki iletişimi sürekli kılacak ve web üzerindeki trafik yükünü biraz da olsa hafifletecektir.

Uygulamanın detaylı ekran görüntüleri aşağıda bulabilir, uygulamayı şuradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.