Kurumsal Haberler'den Facebook Sayfaları için Medya Merkezi

Kurumsal Haberler'den Facebook Sayfaları için Medya Merkezi

Kurumsal Haberler, şirketlerin basın bültenlerini otomatik olarak Facebook sayfalarında yer almasını sağlayan Medya Merkezi isimli bir uygulama geliştirmiş. Uygulama şirketlerin Kurumsal Haberler üzerinde yayınladıkları basın bültenlerini Facebook sayfalarına ekliyor.

Uygulama ile şirketler basın bültenlerini ek bir efor sarfetmeden Facebook sayfalarında yayınlayabiliyor. Facebook sayfanızdaki sol menüye yerleşen Haberler bağlantısıyla oluşan sayfada şirketinizin daha önce çıkan basın bültenlerini sıralanıyor.

Uygulamayı kurmak için uygulamanın sayfasına girerek, sol menüden Sayfama Ekle linkine tıklamanız ve uygulamayı kullanmak istediğiniz sayfayı seçmenizin yeterli. Medya Merkezinin yayına girmesi için kendi sayfanıza giderek Haberler linkine tıklamanız ve Kurumsal Haberler üye id'nizi buradaki forma girmeniz yeterli. Kurulum aşaması ilk başta karışık gibi görünse de adımları doğru izleyince gayet basit olduğunu söyleyebiliriz.

Sosyal medya yönetiminin önemli bölümlerinden birini oluşturan Facebook sayfaları için geliştirilmiş Medya Merkezi'nin kullanışlı bir araç olduğunu söyleyebiliriz. Kurumsal Haberler müşterileri de yayınladıkları bültenlerin hızlı bir şekilde Facebook sayfalarında yer almasından memnun olacaklarını tahmin ediyoruz.

Uygulamayı bizde Facebook'taki Webrazzi sayfamıza entegre ettik, incelemek isteyenler buradan bakabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.