Teknoloji Meraklılarına Özel Alışveriş Sitesi: Teknop.com

Teknoloji Meraklılarına Özel Alışveriş Sitesi: Teknop.com

Özel alışveriş konseptindeki e-ticaret sitelerinin anne-çocuk ve ev-dekorasyon konularında dikeylerini görmüştük. Şubat başında açılan Teknop.com ise teknoloji ürünleri konusunda hizmet gösterecek yeni bir girişim. Açılalı sadece bir hafta olan sitede, şimdiden teknoloji meraklılarının ilgisini çekecek ürünler yer alıyor.

Yeni açılmış olduğu için şimdilik direkt üye olunabilen Teknop.com'a bir süre sonra sadece davetiye ile üye olunabilecek. Geçtiğimiz hafta açılışını PS3 ile yapan sitede şu anda Thermaltake mouse, klavye ve kulaklık takımları, Microsoft Arc Touch Mouse ile Sony Blue Ray DVD oynatıcısı gibi dikkat çekici ürünler yer alıyor.

Özel alışveriş sitelerindeki ürünlerin tekstil, takı ve iç çamaşırı sırasıyla döndüğünü düşünen benim gibi teknoloji meraklıları için Teknop.com, farklı bir kanal olacak. Özel alışverişin lider isimlerine baktığımızda sadece genel kitleye yönelik ve markası ile öne çıkan teknolojik ürünlerin nadiren sunulduğunu görüyoruz. Belki de Teknop.com'un yakalayacağı başarı ile sektörün lider özel alışveriş siteleri sadece kadın ve çocuk ürünlerinin dışında da satabilecekleri farklı ürünler olduğunun farkına varabilirler.

Teknop.com, geçen hafta açılışını 499 TL'den sattığı Sony PS3 ile yapmış ve ilk birkaç dakikada 42 adet PS3 satılmış. Daha sonrasında Alienware masaüstü ve laptoplar %25 indirimle satılmış. Kısa süredir yayında olmasına rağmen sattığı ürünlere baktığımızda, özel seçilmiş ürünler sattığını gördüğümüz sitenin teknoloji meraklılarının takip etmesine değer olduğunu düşünüyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.