Threewords.me Satışa Çıktı!

Genç girişimci Mark Bao, kısa sürede popüler olan Threewords.me'yi satmaya karar vermiş. Sadece 20 gün önce açılan basit uygulama CNN, TechCrunch, Mashable, TNW, The NewYork Observer'da gibi popüler mecralarda da kendine yer bularak popülaritesini artırmıştı.

Satışa dair bilgilerin bulunduğu sale.threewords.me adresinde paylaşılan istatistiklere göre servisin 253 bin kullanıcısı bulunuyor. 253 bin kullanıcının açtığı sayfalara 1.42 milyon içerik gönderilmiş, site toplam 4.9 milyon ziyaretçi çekmiş ve 17.2 milyon sayfa gösterimi yapmış.

3 gün sürecek arttırma sonunda yeni sahibini bulacak olan sitenin mutlaka bir alıcısının olacağını tahmin ediyoruz. Ancak sitenin yeni sahibi, servisi ne şekilde geliştirecek asıl soru bu olacak.

Genç bir girişimcinin plansız programsız açtığı ve ilk açıldığında eksiklerle dolu olan threewords.me, son geliştirmelerle biraz daha düzene girmişti. Ancak bir ürün/servis olarak halen üzerine yapılabilecek şeyler var. Webrazzi'deki yazıyla beraber pekçok Türk kullanıcı da kazanan servis, sosyal ağlarla daha çok etkileşim kurabilirse hızlı büyümesini sürdürebilir.

Geçtiğimiz haftalarda 11.5 milyon dolar daha yatırım alarak toplam yatırım miktarını 24 milyon dolara çıkaran Formspring, ile benzerlik gösteren threewords.me'nin satın alındıktan sonra yeni bir girişim olarak yatırım alması da muhtemel görünüyor.

Satışına kesin gözüyle baktığımız threewords.me'nin kaç paradan satılacağı ise asıl merak ettiğimiz soru.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.