Nokia Yeni Planları İçin Ovi Müzik'te Değişime Gidiyor

Nokia Yeni Planları İçin Ovi Müzik'te Değişime Gidiyor

Nokia'nın müzik servisi Ovi Müzik, bazı ülkeler dışında artık sınırsız hizmet verme özelliğini kaybedecek. Yeni bir müzik altyapısı için hazırlıklarını sürdüren Nokia'nın bu güncellemesi şimdilik Türkiye'de geçerli olmayacak.

Nokia Blog'dan yapılan açıklamaya göre Ovi Music Unlimited adıyla sunulan müzik servisi Çin, Hindistan, Brezilya, Güney Afrika ve Türkiye dışındaki ülkelerde artık sınırsız erişim hakkı sunmayacak. Varolan kullanım haklarının devam edeceği servis için Çin ve Hindistan'da 12 aylık, Brezilya, Güney Afrika ve Türkiye'de ise 6 aylık teklifler sunulmaya devam edilecek.

Hali hazırda Türkiye için Ovi Store'da ücretli içerik satışı yok. Ancak bu yıl açılmasını düşündüğümüz ücretli içerik satışı Türkiye'de de sınırsız Ovi Müzik tekliflerini durdurabilir.

Ovi kullanıcılarının DRM'siz olarak Ovi Müzik'i kullanmaya devam edecebileceğini bildiren Nokia, aldığı kararın sebebini yeni çalışmalar ve kullanıcılardan gelen geri dönüşlerle açıklıyor. Daha iyi bir müzik servisi ve yerel pazarlara daha özel içerikler sunmak istediğini belirten Nokia, yeni bazı anlaşmalarının da bu yeniliği yapması gerektirdiğini aktarıyor. Ne gibi yeniliklerin geleceğini ve Türkiye için yapılacak güncellemeleri takip edeceğiz.

Eğer bir Ovi Müzik'e sınırsız erişim sunan bir Nokia telefon sahibi iseniz şuradan detaylı bilgi alabilir, müzik arşivinizi güncelleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.