Hummingbird Ventures'dan CicekSepeti.com'a Yatırım

Hummingbird Ventures'dan CicekSepeti.com'a Yatırım

Dün Pamir Gelenbe'nin ortağı olduğu Belçika merkezli Hummingbird Ventures'ın sosyal oyun şirketi Peak Games'e 1.5 milyon dolar yatırım yaptığını paylaşmıştık. Şirketin internetten çiçek siparişi hizmeti veren CicekSepeti.com'a ortak olduğu da aldığımız bir diğer bilgi.

Her ne kadar bu bilgiyi aslında bir süre önce almış olsak da, Hummingbird Ventures bu konuda açıklama yapmamıştı. Şirketin yeni web sitesinde portföy bölümünde CicekSepeti.com'un da adını görünce bu duyumumuz doğrulanmış oldu.

Konuyla ilgili Pamir Gelenbe'ye detayları almak için ulaştım ancak henüz bu yatırım hakkında yorum yapamayacaklarını belirtti.

CicekSepeti.com'un Türkiye'de kurulu şirketinin resmi kayıtlarında da henüz Hummingbird Ventures ile ilgili bir düzenleme bulunmuyor. Sadece bir süre önce şirketin sermaye azalttığını görüyoruz.

Yatırımın gerçekleştiğine her ne kadar emin olsak da, henüz malesef detayları hakkında net bilgimiz yok. Ancak bu yatırım da gösteriyor ki, 2011 internet pazarı için oldukça "sıcak" bir yıl olacak. Aynı zamanda bu yıl içinde Hummingbird Ventures'ı Türkiye'nin yeni gözde yatırım şirketi olarak göreceğimiz de kesin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.