Samsung 10 Milyon Galaxy S Sattı, Galaxy Tab'ın Fiyatı Düşüyor

Kendi mobil işletim sistemini çıkarmasına rağmen Android tarafında hız kesmeyen Samsung, Galaxy S için hedeflediği satış rakamına ulaştı.
Samsung 10 Milyon Galaxy S Sattı, Galaxy Tab'ın Fiyatı Düşüyor

Kendi mobil işletim sistemini çıkarmasına rağmen Android tarafında hız kesmeyen Samsung, Galaxy S için hedeflediği satış rakamına ulaştı. Güney Kore'li üreticinin güçlü Androidli telefonu Galaxy S, yıl sonuna kadar 10 milyondan fazla satış yaptı. Galaxy Tab'ın ise fiyatı düşüyor.

7 aydır satışta olan Galaxy S, ayda ortalama 1.4 milyon adet satılmış. Samsung geçtiğimiz hafta açıklanan 9.3 milyon satış rakamına bakılırsa, bir haftada 700.000 Galaxy S satmayı başarmış ve yıl sonuna kadar 10 milyon Galaxy S satma hedefine ulaşmış.

Galaxy S'in en çok rağbet gördüğü yer Kuzey Amerika olmuş. Buradaki satış adedi 4 milyon. Kendi evi olan Güney Kore'de 2 milyon Galaxy S satan Samsung, Avrupa'da da 2.5 milyon adet satılmış. Androidli telefonların satışının artmasına bir kanıt sayılabilecek Galaxy S, gelecek modeller için de ümit veriyor.

Samsung Galaxy Tab

Samsung tarafındaki bir diğer gelişme ise Galaxy Tab'ın fiyatının düşüyor olması. Verizon fiyatını 500 dolara indirdiği Galaxy Tab için 60 dolarlık da film kiralama fırsatı hediye ederken, Samsung'dan alınan bilgiye göre son 14 gün içinde 599 dolara Galaxy Tab alanlara 100 dolar geri ödeme yapılacak.

ABD için geçerli olan bu durumun ülkemizde uygulanıp uygulanmayacağını bilmiyoruz. Ancak en azından yeni ürün alacakların biraz daha beklemelerinin faydalı olacağını söyleyebiliriz. Eğer Ocak ayında iPad 2 duyurulursa, Galaxy Tab'ın fiyatının düşeceğini tahmin ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.