En Yakın Mağazadan En İyi Teklifi Alın: Bana Kaça Olur?

En Yakın Mağazadan En İyi Teklifi Alın: Bana Kaça Olur?

İnternet sektörünün 2010'da en çok gelişen tarafının e-ticaret olduğunu söylersek sanırım yanılmış olmayız. Bu gelişmeye paralel olarak şirketlerin online ortamda yer alma şekilleri de sürekli değişiyor.

Teknoloji ürünlerinin tedariği ve dağıtımı alanında uzun yıllardır hizmet veren Arena Bilgisayar yüzlerce bayisiyle farklı bir deneyim yaşatmaya çalışıyor.

Bana Kaça Olur? isimli iPhone uygulamasını Cuma günü yayınlayan şirket, istediğiniz ürüne yakınınızdaki bayilerinden en iyi fiyat teklifini almanızı sağlıyor.

Uygulamayı açtığınızda karşınıza çıkan fırsat ürünlerinin dışında ürün katologundaki binlerce ürün arasından istediğinizi seçiyorsunuz ve bana kaça olur düğmesine basarak size en yakın konumdaki bayilerden teklif alıyorsunuz.

Cuma gününden beri denediğimiz uygulama da bayi tarafının 1-2 saat arasında bir sürede teklif verdiğini gördük. Eğer otomatik bir sistem değilse ki öyle görünüyor, bir süre sonra oluşacak yoğunlukla teklif verme süresinin uzaması mümkün. Buna karşılık Bana Kaça Olur'un web sayfasında bayilerin 24 saat içerisinde teklif vereceği bilgisi paylaşılmış.

Denemek için fiyat teklifi istediğimiz Philips 42 inç Led tv'nin tavsiye edilen satış fiyatı 2538 TL olarak belirtilmiş. Teklif olarak ise 2200 ila 2300 TL arasında fiyatlar aldık. Diğer tekliflere de baktığımızda yaklaşık %10 civarında indirim alınabildiğini söyleyebiliriz. Tabi ki ürün tipine göre indirim oranları da değişebiliyor.

CNNTürk, KanalD ve StarTV'nin iPhone uygulamalarına da imzası atan Sevenice tarafından geliştirilen uygulama, konum bazlı mobil alışveriş imkanı sunmasıyla Türkiye'de ilk kez uygulanıyor. Eğlenceli bir temayla hazırlanmış olan uygulamanın gelecek versiyonlarında teklif alma, adres bilgisi sağlamanın dışında direkt satın alma özelliğinin ekleneceğini umuyoruz. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.