Sordu.com'dan Online Pazarlamada İnovasyon Eğitimi

Sordu.com'dan Online Pazarlamada İnovasyon Eğitimi

Sordu.comUzmanların internet üzerinden sesli ve görüntülü olarak danışmanlık hizmeti vermesini sağlayan Sordu.com hatırlayacağınız üzere Temmuz ayında açılışını yapmıştı. Uzmanlara sahip oldukları birikimi kazanca dönüştürme imkanı veren Sordu.com'dan Webrazzi okuyucularına özel bir fırsat aldık.

Canlı olarak verilecek eğitimin bilgilerine geçmeden önce Sordu.com'un son durumundan bahsedelim. Eylül ayı ile tanıtım çalışmalarını yoğunlaştıran servis 4.000 üyeye ulaşmış. Servis "Okul ve Sınav" ile "Sürekli Eğitim ve Danışmanlık" olmak üzere iki bölümden oluşuyor ve profili olan uzman sayısı 439.

Avrupa İşletmeler Ağı (AIA) ile online eğitim alanında anlaşan Sordu.com, kobilerin iş ve finans eğitimlerine ilgisi olduğunu paylaşıyor. Yapılan ankette online eğitim almak isteyen kobilerin oranı %90 çıkmış.

Webrazzi okuyucularına ücretsiz sunulacak olan eğitim ise Pazarlamada İnovasyon Eğitimi. 3 saat sürecek ve pazarlamada inovasyon konusunun interaktif bir şekilde ele alınacağı eğitimin içeriği ise şu şekilde;

Pazarlamada İnovasyon Eğitimi

  • İnovasyon ve pazarlama?
  • Pazarlama İnovasyonu nasıl yapılır?
  • İnteraktif   yöntemle  İnovasyon  çalışması,
  • Farklı pazarlama anlayışları geliştirmenin gereği,
  • Farklı şablonlara göre ürünlerde değişiklik yapma (abartma, ilave, çıkarma)
  • Pazarlamada ters düşünme tekniği,
  • 2020 yılında sektörünüzdeki pazarlama sistemi nasıl olacak?

Ücreti 20 TL olan eğitime katılmak için 69EDD80A kayıt kodunu kullanabilirsiniz. Eğitim 10 Aralık Cuma, saat 19:00'da başlayacak ve 180 dakika(3 saat) sürecek.

Sordu.com'a henüz üye olmayanların "Yüzbin" kampanyası dahilindeki eğitimlerden birini ücretsiz alabileceğini de ekleyelim.

Güncelleme: Sordu.com'un Webrazzi'ye sunmuş olduğu bu özel fırsat için 30 davetiyemiz tükenmiştir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.