Pozitix.com: Kurumlar İçin Özel Alışveriş Dönemi Başlıyor [Davetiye Mevcut]

Pozitix.com: Kurumlar İçin Özel Alışveriş Dönemi Başlıyor [Davetiye Mevcut]

2010'un ilk yarısında Dünya çapında 19 milyar dolarlık bir pazar oluşturan özel alışveriş (private shopping) siteleri, Türkiye'de de yükselişine devam ediyor. Ülkemizde ise Pozitix'in verdiği rakama göre şu anda 1.8 milyon kişi bir özel alışveriş sitesinin üyesi olmuş durumda.

Yani işin tüketici tarafı tamam ve sıra artık kurumsal müşterilere geldi. Daha önce sizlere duyurduğumuz Firmanya.com, bunu grup alışveriş çerçevesinde başlattı. Pozitix.com ise bir "kolektif kurumsal pazarlama platformu" olarak lansmanını yapmaya hazırlanıyor.

Guru Ltd Şti'nin yatırımının ardından 12 ay süren çalışmalar tamamlandı ve kurucuları arasında Tolga Tuna ile Çiğdem Algün'ün yer aldığı Pozitix.com, ilk kampanya dönemine 11 Ekim'de başlayacak.

Firmalara ve çalışanlara; seyahat hizmetleri, finansal çözümler, ticari gayrimenkul, ofis mobilyaları, elektronik cihazlar ve lojistik gibi farklı ürün ve hizmetlerde yüzde 70’e varan indirimler sunan Pozitix, zaman sınırlı indirim kampanyalarının yanı sıra, ücret ödemeden yararlanacak özel hizmetler de sunacak…

Örneğin bir firmadan indirimli ürün veya hizmet alırken, diğer yandan TeleTrade'den ücretsiz finansal danışmanlık hizmeti veya AirFrance'ın kurumsal programı BlueBiz'e ücretsiz kayıt olmak mümkün olacak.

Pozitix'in ilk kampanya döneminde yer alacak firmalar ise şunlar:

MNG Turizm, AirFrance-KLM, Muji, Bürosit, Remax, FedEx, Rimowa, Kadir Has Üniversitesi, SkyAir Center, Lenovo, Teletrade, MAC, Toshiba, NuSpa, Xerox, M-Gen Danışmanlık, The LifeCo, MNG Kargo.

Özel alışveriş konseptinin hem alan, hem de satan için sunduğu faydalar zaten biliniyor. Hedef kitlenin tüketiciden kurumlara doğru yayılması ise beklenen bir süreçti. Kurumların sosyal mecraları daha da etkili kullanmaları ve sosyal ticaret stratejileri ile hem pazarlama, hem de satın alma sürecinde ek fayda sağlayabilmeleri açısından bu gibi girişimlerin önemi son derece büyük. İlk kampanyasında oldukça önemli firmaları bir araya getirmeyi başaran Pozitix'in de işe doğru adımla başladığını söyleyebiliriz.

Henüz lansmanı gerçekleşmemiş olan Pozitix.com'a üye olmak için Webrazzi okurları bir adım önde. pozitix.com/webrazzi adresini ziyaret ederek Pozitix.com'a şimdiden üye olabilir ve üye olmaları için tanıdıklarınıza davet göndermeye başlayabilirsiniz. Lansman öncesi Webrazzi okurlarına ayrılan 250 davetiyeden birinin sahibi olmak için acele etmenizde fayda var…

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.