OneTrueFan İle Web Sitelerinde Check-in Yapın

OneTrueFan İle Web Sitelerinde Check-in Yapın

TechCrunch Disrupt‘ta dikkat çeken girişimlerden biri de OneTrueFan idi. Webin Foursquare'i benzetmesi yapılan servis, kullanıcılarının hangi sitenin tutkunu olduğunu ortaya koyuyor.

Bir tarayıcı uygulaması veya javascript kodunun siteye eklenmesi ile ziyaretçi istatistiklerini tutan OneTrueFan, kullanıcılara siteyi ziyaret etmeleri ve o siteyi sosyal medya hesaplarıyla paylaşmaları karşılığında puan kazandırıyor. Herhangi bir siteye yapılan ilk ziyaretin önemli olduğu serviste, arkadaş davetleri ve yapılan paylaşımlar da puan kazandırıp yeni ünvanların(patch) kazanılmasını sağlıyor. Herhangi bir site ziyaret edildiğinde otomatik check-in yapılıyor ancak bu seçeneği  sitenin alt kısmında görüntülenen menüden ayarlayabiliyorsunuz.

Bir site üzerinde en çok puanı kazanan kişi o sitenin "Gerçek Tutkunu" yani One True Fan'ı, Foursquare tabiri ile Mayor'u oluyor. Sıkça ziyaret edilen sitelerde ise fanatik seviyesine ulaşılıyor ve OneTrueFan olma mücadelesi başlıyor. Kısaca ne kadar çok site ziyaret ederseniz puanlarınız ve o derece artıyor. Bazı ünvanlar için ulaşılması gereken eylemler ise bazı servislerde daha fazla vakit geçirmeyi gerektiriyor.

Badgeville ile benzelik gösteren OneTrueFan, API ve veri analizini ilerleyen zamanda geliştirilecek. Servise Twitter hesabınız ile bağlanabilir Facebook hesabınızı da ekleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.