Pazartesi Sendromu Geri Dönüyor

Türk internet piyasasına en dinamik günlerini yaşatan grup satın alma modası eski bir fikrin yeniden hayata geçmesini de sağladı. 2008 yılında Türkiye’nin ilk saatlik kampanya sitesi olarak 110 bin kayıtlı kullanıcısı olan PazartesiSendromu.com yine YKM ve OPM işbirliği ile hayata geçiyor. Aynı anda 40.000 tıklama ile zamanının en iyi kampanya sitesi olarak 1 yıl yayında kalan PazartesiSendromu.com 20 Eylül için geri sayıma başladı.

Sadece pazartesi günleri uygun fiyatlarla özel ürünlerin satışını yapacak serviste kampanyalar 00:01 - 23:59 arasında yayında kalacak ve her saat dilimine 1 ile 3 ürün kampanya tanımlanacak. Ürünler site üzerinden seçildikten sonra satın alma işlemi YKM'nin yeni alışveriş portalı olan www.ykmden.com üzerinde tamamlanacak.

PazartesiSendromu'nda YKM'nin geniş ürün yelpazesi ile elektronikten tekstile, ev dekorasyonundan kozmetiğe kadar bir çok kategoride ürün satışa sunulacak. Kampanya ürünleri stoklar dahilinde temin edilecek ancak, yedek listesi ile son dakika kullanıcılarına da şans tanınacak. Hangi üründen ne kadar kaldığı ve yedek liste bilgisi ise İndirimli Ürün Kutusu'nda yayınlanacak.

YKM'nin işbirliği yaptığı OPM ise projenin operasyonel sürecini üstleniyor. OPM internet üzerinden üretici ve ithalatçıların ürünlerini yüzlerce e ticaret firmasına dağıtmasına imkan tanıyan bir yapıya sahip. Şu anda 100'lerce marka, 50.000 den fazla ürün ve toplam 160 web sitesi ile birlikte çalışıyor.

Çalışanların pazartesi sendromunu alışveriş keyfi ile aşmayı amaçlayan servisin bu konuda bir araştırma yapmış olduğunu da düşünüyoruz ki ekibin 500.000 kayıtlı kullanıcı hedefi ile yola çıkması bu ihtimali güçlendiriyor. Şimdiden 20 Eylül Pazartesi'ne saatlerinizi kurabilir ya da Facebook'tan PazartesiSendromu'nu takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.