Yemeksepeti Web Tarayıcılarında Eklentileriyle Boy Gösterecek

Yemeksepeti Web Tarayıcılarında Eklentileriyle Boy Gösterecek

Yemeksepeti bir süre önce site içerisinde yemek/restoran araması yapabilen bir Chrome eklentisi ve 2 Yemeksepeti temasını yayına almıştı. Bugün aldığımız bilgiye göre şirketin tarayıcı eklentilerine olan ilgisi çok daha öteye gidiyor.

Chrome eklentisinin ardından Eylül ayı başında Windows 7 için bir gadget yayınlayacak olan şirket, Eylül veya Ekim ayı içerisinde ise Yemeksepeti'nin hızlandırılmış ufak bir arayüzünü Chrome ve Firefox eklentisi olarak yayınlamayı planlıyormuş.

Web tarayıcılarına entegre olacak eklentiyle yanda açılan bir ufak ekran sayesinde hızlı bir şekilde yemek siparişi vermek mümkün olacak. Geçtiğimiz yıl içerisinde siteyi baştan aşağıya yenileyen ve o zamandan beri bünyesine yeni özellikleri birbiri ardına ekleyen servis, geçtiğimiz dönemde iPhone uygulamasını çıkartmış ve Yellow Pages Türkiye ile işbirliğine gitmişti.

Yellow Pages - Yemeksepeti haberimizde görüşlerine yer verdiğimiz Yemeksepeti Genel Müdürü Nevzat Aydın, kullanıcıların birçok platformdan siteye ulaşabilmelerinin öncelikli hedefleri olduğunu belirtmişti. Servisin web tarayıcıları için geliştirmeyi sürdürdüğü eklentiler, bu hedef doğrultusunda atılan doğru adımlar olarak görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.