Glass İle Gezdiğiniz Web Sitelerine Notlar Bırakın

Glass İle Gezdiğiniz Web Sitelerine Notlar Bırakın

İnternet odaklı işlerde iletişimin önemi oldukça yüksek. Özellikle internet üzerindeki bir servis ya da blog hakkında fikir paylaşımları yapmak en büyük ihtiyaçlarımızdan. WriteOnGlass, bu noktaya farklı bir yaklaşım getirmiş ve ziyaret ettiğiniz sitelere notlar bırakabilmenize imkan tanıyor.

Yenilikçi bir uygulama olarak göze çarpan Glass'ı kullanmak oldukça basit. Servis üzerinde hesabınızı oluşturduktan sonra yapmanız gereken Firefox eklentisini yüklemek ve ziyaret ettiğiniz sitelere notlar bırakmak. Bu notları arkadaşlarınız veya ekibinizle paylaşabileceğiniz gibi kendiniz için hatırlatma amaçlı bir şeyler de yazabilirsiniz.

Paylaştığınız notlar Firefox eklentisi ile arkadaşlarınıza iletiliyor, ancak paylaşım yaptığınız kişi(ler) o siteye girdiğinde de bu notları görebiliyor. Dilerseniz e-posta bildirimi ile de bu notlardan haberdar olabilirsiniz.

Glass ile paylaştığınız tüm notları servisin web sitesi üzerinde görebilir, düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Uzun fikir paylaşımlarını yine ilgili paylaşım sayfasında hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu sayede tekrar tekrar bahsi geçen web sitesine giderek zaman kaybının önüne geçebilirsiniz.

Firefox eklentisi ve yapılan paylaşımların tarayıcı hızını etkilemesinden çekinmeyenler için güzel bir uygulama olan Glass halen beta sürümünde ve davetiye ile hesap açabiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.