İyi.net Yeni Sahibiyle Yeni İş Modelini Hayata Geçiriyor: Design.İyi.net

İyi.net Yeni Sahibiyle Yeni İş Modelini Hayata Geçiriyor: Design.İyi.net

Popüler webmaster forumu iyi.net'in geçen sene Ağustos ayında satışta olduğunu paylaşmıştık. Ocak 2010'da yeni sahibinin yönetimine geçen site, bu sene Temmuz ayında da yeni iş modelinin ilk açılışını yaptı.

İyi Net Bilgi Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. isimli şirketin altında operasyonunu başlatan İyi.net'in yeni sahibi ise şirketin kurucusu Turgay Yılmaz.

Şirketin yeni iş modeline bağlı çalışmaların ilk fazı olarak hayata geçirilen design.iyi.net tasarımcılar için bir pazaryeri oluşturmayı hedefliyor.

Web sitesi tasarımları, Wordpress şablonları, logo tasarımları, banner tasarımlarının yanı sıra, kartvizit ve t-shirt tasarımları da design.iyi.net'te tasarımcılar tarafından satışa sunulabiliyor.

Kredi satın alarak üyelerin yayınlanan tasarımları alabilecekleri sisteme önümüzdeki dönemlerde code.iyi.net, link.iyi.net ve reklam.iyi.net gibi alt alan adları üzerinden yeni servisler de ekleniyor olacak. İsimlerden de anlayabileceğiniz gibi yazılım alışverişi için code.iyi.net, link alışverişi için link.iyi.net ve reklam alışverişi için reklam.iyi.net hayata geçiriliyor olacak.

Açılışın şerefine şu anda design.iyi.net üzerinden 1 TL'ye Wordpress temasının satışta olduğunu da bu fırsatla paylaşmış olalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.