Alisverissaati.com Yeni Tasarımıyla Birlikte Gözlük Satışına Da Başlıyor

Alisverissaati.com Yeni Tasarımıyla Birlikte Gözlük Satışına Da Başlıyor

İnternet üzerinden saat satışı konusunda hizmet veren Alisverissaati.com'u Türkiye e-ticaret pazarındaki başarı hikayeleri arasına girmiş sayılı şirketlerden birisi olarak görebiliriz. Çevrimiçi olarak operasyonunu çevrimdışı mağazalara da taşıyan şirket, son dönemlerde yoğun bir şekilde yenilenme çalışmalarını sürdürüyor. Tasarımını yenileyen ve yakın zamanda yayına alacak olan Alisverissaati.com, kurulduğu günden bu yana tek ürün grubu olan saatlerinin yanına, yakın zamanda gözlük grubunu da eklemeyi planlıyor.

Konuyla ilgili AlisverisSaati.com'un kurucusu Kudret Çurey'le görüşürken, kendisinden şirketle ilgili biraz da bilgi istedim.

Merak edenler olacağı için özellikle istatistiksel bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum. İlk olarak en merak edilen olacağını tahmin ettiğim sitenin aylık ziyaretçi sayısıyla başlamak sanırım doğru olacaktır.

Alisverissaati.com'un aylık ziyaretçi sayısı 350 bin ve aylık sayfa görüntülemesi 4.5 milyon olarak bildirildi. Bir e-ticaret sitesi için oldukça iyi bir rakam olduğunu söyleyebilirim.

Sitenin en çok satış yaptığı il İstanbul olurken, burada ilginç bir bilgi olarak askeriyeden çok fazla sipariş geldiği özellikle belirtildi.

Özel günlerde diğer tüm e-ticaret sitelerinde olduğu gibi Alisverissaati.com'da da talepler oldukça yükseliyormuş. Mesela yakın zamanda Babalar Günü'nde 1500 farklı sipariş gönderilmiş.

Şirketin yeni tasarımından bazı ekran görüntülerini aşağıda paylaşıyoruz. Dikkat çeken nokta özellikle ana sayfa tasarımında fırsat ürünlere yer veriliyor olması. Tahmin edersiniz ki private shopping konseptinin en çok talep gören ürün gruplarının başında saat, gözlük gibi aksesuar ürünleri geliyor. Alisverissaati.com da buradaki ihtiyacı farketmiş olacak ki, yeni tasarımında ve yapısında indirimli fırsat ürünleri ön plana çıkartmış.

Fırsat ürünleri ön plana çıkartmanın yanında şirketin saatle birlikte gözlük grubunu da satışa sunacak olması bence önemli bir adım. Benzer müşteri profillerine ulaşılabilecek bu iki ürün grubu Alisverissaati.com'un kitlesi göz önüne alındığında doğru bir hedefleme yaratabilir.

Aşağıdaki Alisverissaati.com'un yeni tasarımından diğer ekran görüntülerini de inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.