Yeni Sinema.com Test Yayında Radara Yakalandı

Yeni Sinema.com Test Yayında Radara Yakalandı

Uzun süre Soda Medya tarafından işletilmiş olan Sinema.com alan adının Tikle tarafından kendi projesi için kullanılmak üzere sözleşme bitiminde şirketten alındığını daha önce paylaşmıştık. Bu sebeple bildiğiniz Sinema.com artık yoluna GencSinema.com olarak devam edecek ve Sinema.com alan adı üzerinde yeni bir proje hayata geçirilecekti.

Bugün aldığımız bir bilgi ile şirketin Sinema.com üzerinde herkese açık şekilde bazı testler yaptığını öğrendik ve sitenin bundan sonra ilerleyeceği yolu gösterebilmek adına sizin için ekran görüntüleri aldık.

Yazıyı hazırladığımız şu dakikalarda siteye erişim mümkün, ancak firma her an testleri şifreli bir alana çekebilir. O yüzden canlı canlı denemek isterseniz elinizi çabuk tutmanız gerekebilir.

Test sayfalarından gördüğümüz kadarıyla Sinema.com'un bundan sonraki yapısı daha önceki yazımızda kaynaklarımıza dayanarak bahsettiğimiz gibi bir video sitesi tadında olacak. Daha doğrusu premium içerik sunan bir tür "on demand" video servisi demek daha doğru olabilir.

Filmler ve diziler hakkında bilgilerin yanı sıra, ücretli ve ücretsiz olarak videoların izlenebileceği Sinema.com yine testlerinden gördüğümüz kadarıyla Tvinci isimli İsrail merkezli firmanın çözümüyle bu çalışmayı yürütüyor.

Tvinci'nin dünyada Sinema.com'un şu andaki testlerinde görebileceğiniz türde gerçekleştirdiği benzer çalışmalar bulunuyor. Örnek olarak Projector.TV'yi inceleyebilirsiniz.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi sahibi olmamız durumunda paylaşıyor olacağız. Ancak şu ana kadar görüldüğü kadarıyla kullanıcılar tarafından desteklenen sinema içeriğinden ziyade belirli bir iş modeline dayanan premium video satışını baz alan yeni bir Sinema.com yolda.

Yeni Sinema.com'un ne zaman yayına alınacağını şu an için bilemiyoruz ancak test sayfaları yayından kaldırılana kadar gidip tahminen yakında karşılacağınız servisi kendiniz inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.