Zosh İle Dökümanlarınızı iPhone'da Doldurun, İmzalayın, Gönderin

iPhone için bugüne kadar çeşitli uygulamalar gördük. Bunların önemli bir kısmı eğlence amaçlı geliştirilse de Zosh oldukça önemli bir uygulama olarak hayatımıza girebilir.

AppStore'a giren bu uygulama, kullanıcılarına iPhone üzerinden döküman doldurma ve imzalama imkanı sunuyor. Yazdır-İmzala-Faksla zincirinden kurtulmayı vaadeden uygulama ile dökümanlarınızı iPhone üzerinde doldurabilir ve dokunmatik ekranı kullanarak imzalayabilirsiniz.

PDF, Word, Excel, Powerpoint, JPG, PNG, GIF, BMP ve TIFF formatlarını destekleyen uygulama yazı, tarih ve imza girişini mümkün kılıyor. İmzanın gerçekçi olması için en önemli pay parmaklarınızda olsa da imzanızın boyut ve yönüyle oynayabiliyorsunuz. Çeşitli yazı formatları ve renkleri desteklemesinin yanında çeşitli form taslaklarını da içermesi uygulamanın geçerliliğini artıracaktır.

Zosh

Islak imzanın gerekmediği durumlarda oldukça işe yarayacak uygulama patent başvurusu yapmış durumda. Şimdilik iPhone uygulaması olarak lanse edilse de, zamanla tüm dokunmatik ekranlı mobil cihazlarda kullanılabilecektir ve iPad muhtemelen Zosh'un en çok seveceği cihaz olacaktır.

Zaman ve kağıt sarfiyatı açısından oldukça karlı görünen uygulamayı hemen almayı düşündüyseniz $2.99 gibi küçük bir bedel ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.