Webrazzi'ye Hoşgeldin Selim Şumlu

Türkiye'nin en popüler teknoloji dergilerinden PCnet'in editörü olan Selim Şumlu bugün itibariyle Webrazzi yazarı olarak ekibimize katılmıştır. PCNet'teki görevini de sürdürmeye devam edecek olan Selim Şumlu'nun ekibimize katılması bizim için de önemli bir kilometre taşına doğru atılmış ilk adım niteliği taşımaktadır.

Selim Şumlu'yu PCnet'ten tanıyan okuyucularımız vardır. Ancak kendisini bir kez daha kısaca sizlere tanıtmak isterim.

1986 Bulgaristan doğumlu Selim Şumlu, Vefa Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri mezunudur ve 7 yılı aşkın bir süredir PCnet dergisinde editör ve webmaster olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda PCnet Online’ın yöneticiliğini de sürdürmektedir.

PCnet’te çoğunluğu internet ve yazılım üzerine yüzlerce makalesi yayımlanmış olan Selim Şumlu, geçmişte LINUXnet ve Computer Active Türkiye dergilerini de yayına hazırlamıştır.

Tüm bunların yanında Selim Şumlu, çeşitli yazılım ve web servislerinin yerelleştirme projelerinde görev almakta, web projeleri geliştirmekte, çeşitli web sitelerini yönetmekte ve dünyanın en büyük insan yapımı web dizini DMOZ’da meta editör olarak görevini sürdürmektedir.

Kendisine tüm ekibimiz adına bir kez daha Webrazzi'ye hoşgeldin diyor ve başarılar diliyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.