Androidli Xperia X10 FCC'den Çıktı, Geliyor!

Androidli Xperia X10 FCC'den Çıktı, Geliyor!

Sony Ericsson'un ilk Android'li telefonu olan Xperia X10 için FFC'den  izin çıktı. 2010'un başında satışa sunulması beklenen Xperia X10'da artık sona gelindiğini gösteriyor..

Xperia X10, HTC Hero’nun sahip olduğu Sense arayüzü tarzında Rachael isimli bir arayüze sahip ve oldukça etkileyici görünüyor. 4 bant ve 3G bağlantı desteğiyle satışa sunulacak cihaz hakkında henüz bir taşıyıcı/operatör anlaşması yapılmış değil. Dolayısıyla cihazın her hatta açık şekilde satılma ihtimali var.

Xperia X10'un rakibi sayılabilecek, iPhone 3G, HTC Hero, Samsung Omnia II(3,7") modellerine nazaran ekran boyutu konusunda bir adım öne çıkıyor. 4inç'lik 854x480 piksel çözünürlüğündeki dokunmatik ekran özellikle görsel medyalarda oldukça memnun edici olacaktır. HTC Hero gibi Android 1.6 destekli Xperia X10, 1GHz Snapdragon işlemci, Wi-Fi ve Bluetooth'a da sahip.

Geniş ekranını 8.1-megapiksel kamera ile destekleyen Android'li Sony Ericsson artık çıkmak için gün sayıyor. Türkiye'de de iyi bir pazarı olan marka umuyorum bize gelmekte geç kalmaz!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.