Dexter'ın Oyunu Sonunda App Store'da Yerini Aldı!

dexter-the-gameTürk seyircisi tarafından da sevilerek takip edilen dizi Dexter'ın, iPhone ve iPod Touch oyunu sonunda çıktı. Teknorazzi'de ki ilk yazdığımız haberlerimizden biri olan oyun dün itibariyle App Store'da ki yerini almış bulunuyor. 5.99$'dan satışa sunulan oyun tamamen 3 boyutlu modellemesiyle gerçekçi bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunda seri katilimiz Dexter'ı canlandırarak, cinayet yerlerinde ki kan izlerinden suçluyu bulup cezasını veriyoruz (!).

Televizyonda izlerken iyi de, gerçekten bir seri katil olup sinsice kurbanınızın arkasından yaklaşıp işini bitirebilir misiniz? Bu sorunun cevabını vermek için oyunu oynamak gerekiyor. Oyun 17 yaşından küçükler için yasaklanmış.

Oyunu, yapımcılarının ağzından anlatacak olursak tamamen 3 boyutlu bir çevre oluşturulan oyunda iPhone'un sınırları zorlanmış. Sağ ve sol alt köşelere yerleştirilmiş iki yuvarlak ile karakterimizi kontrol ediyoruz. Oyunun trailer videolarını sitesinden izleyebilirsiniz. Brightcove bulunduğumuz konumu desteklemiyormuş Teşekkürler (!) .

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.