Windows 7 Enterprise ile Son Ücretsiz Deneyim

windows-7-enterprise-x64Windows 7 RC sürümünün kaldırılmasının ardından Microsoft, IT profesyonellerine yeni versiyonun son halini Windows 7 Enterprise adıyla 3 aylık (90 gün) bir süre için test etme imkanı sundu.

Son haliyle 32 ve 64 bitlik sürümleri test edilebilecek olan Windows 7, 5 dilde indirilebiliyor. Bu diller arasında Türkçe bulunmuyor, ancak 22 Ekim'de satışa sunulduğunda Türkçe olacak. Windows 7'yi denemek için sunulan bu fırsatı kaçırmamak gerekiyor. Windows 7'nin minimum gereksinimlerinde yer alan 16 GB'lık boş hafızayı ise kuruluma başlamadan önce hazır etmek gerekiyor.

Deneme süresinin sonunda 10 gün içerisinde aktifleştirilmesi gereken Windows 7 Enterprise'ı Microsoft partnerliği gibi yetkileri olanların tekrar indirmelerine gerek kalmıyor. Çünkü daha önce verilen erişim imkanı ile bu sürüm kendilerine sunulmuştu.

Microsoft'un Chrome OS'u da hesaba katarak yeni işletim sistemine önem verdiğini bir kez daha görüyoruz ancak gerçek rekabet iki yiğit de meydana çıktığında görülecek.

İsterseniz Windows 7 Enterprise'i indirebilir, teknik sorularınız ve destek için yardım alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.