Uzun zamandır süren Apple'ın tablet bilgisayarı hakkında aldığımız duyumları aktardıktan sonra konu üzerinde çok fazla yorumlar ve gerçek dışı fotoğraflar dönmeye başladı. Apple yeni ürünü (ürünün adı da en az kendi kadar tartışılıyor) ile ilgili çıkan dedikoduların işine yaradığını düşünüyor olacak ki bir türlü resmi açıklama yapmıyor. Ancak bu durum gelen duyumların ve sahte haberlerin önünü kesmeye yetmiyor.

Daha önce ele geçirilen bazı fotoğraflar beklenilen tahminlere fazla uymadığı için sahte olarak değerlendirilmiş, bazen de hayali çalışmalar paylaşılmıştı. Sürekli değerlendirmeler yapılan ve bir duyum alınmaya çalışılan konuda son gelen haberlerden biri de Apple'in 2 farklı tablet üzerinde çalıştığı yönünde idi. Bunlardan biri iPod'un daha geniş bir versiyonu, diğeri ise Kindle DX tarzı geniş ekranlı bir model olarak paylaşılmıştı. Apple'in tavrı nedeniyle de Eylül sunumunda ve hatta bu yıl içerisinde beklenmeyen Apple tablet için umutlar 2010'a ertelense de yeni haberlerin gelmesi kaçınılmaz oluyor.

Son duyumlara göre işin içinde Steve Jobs var ve iPhone'da olduğu gibi yeni ürünüyle bizzat ilgileniyor. Ele geçen son fotoğrafların da artık gerçeğe oldukça yakın olduğu düşünülüyor. Duyumların kaynakları bilinmediğinden bir kesinlik mevcut olmasa da, sanki giderek sona yaklaşılıyor. İyice yılan hikayesine dönen konu bakalım bekleyenlerine bıkkınlık mı verecek, yok sa iyice kendine mi çekecek!

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.