Apple'in Mac OS X 10.6  işletim sistemi Snow Leopard, beklenildiği tarihten önce açıklanabilir. Öngörülen tarih ise 10 gün sonrası  yani 28 Ağustos.

Malum Eylül sunumundan önce cıkması beklenen yeni versiyon için analistler hazır bir ürünün daha fazla bekletilmemesi üzerinde fikir yürütüyor. Worldwide Developers Conference'ta Eylül ayında mağazalardaki yerini alacağı söylenen Snow Leopard, Microsoft'un Windows 7 çıkışının kırılması amacıyla da erken bir sunum yapması olası görünüyor. Özellikle Apple düşkünleri için de Snow Leopard merakla bekleniyor.

Intel tabanlı Mac ve Mac OS X 10.5'e  ihtiyaç duyacak olan Snow Leopard'a yükseltme tekil lisanslı paketi 29 dolar, beşli lisanslı paketi ise 49 dolardan satışa sunulması öngörülüyor. Apple'in gerçekten çok iyi bir gelişim olarak lanse ettiği Mac OS X'in en iyi sürümü bakalım ne zaman gelecek ve Apple'a neler kazandıracak.

Güncelleme: Mac Rumors Snow Leopard'ın Apple Store'da ki satış sayfasını yakalamış. Sayfa şu anda yayından kaldırılmış ancak işletim sisteminin satışa hazır şekilde beklediği bir kez daha doğrulandı diyebiliriz. Google indexlemesi halen görülebiliyor.

mac-box-set-snow-lep-rm-eng

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.