Atlasjet iPhone ve Blackberry İçin Özel Sayfalarını Duyurdu

Mobil internetin giderek popülerleşmesi büyük markaların da konuya eğilmesine neden oluyor. Özellikle hizmet sektöründe faaliyet gösteren markalar arasında hem kolaylık hem de farklılık yaratmak adına akıllı telefonlara özel tasarımlara yer veriliyor. Bu trendin son takipçisinin ise Atlasjet olduğunu görüyoruz.

Atlasjet Havayolları, iPhone ve Blackberry için hazırladığı özel sayfalar  ile online bilet ve online check-in işlemlerini kolaylaştırıyor. Havayolu şirketleri arasında ilk kez bu yeniliğe imza atan Atlasjet, iPhone ve Blackberry üzerinden online bilet alımı, check-in işlemi ve uçuş bilgilerine ulaşabilen müşterilerinden hizmet bedeli almıyor. Yani iPhone ya da Blackberry'niz ile rahatça bilet alacaksınız hem de 15tl kazançlı çıkacaksınız. Tek yapmanız gereken sadece telefonunuzun safari tarayıcısıyla www.atlasjet.com’a bağlanmak.

3G'ye giderek yaklaştığımız bu günlerde ülkemizde mobil internete verilen önemin büyümesi adına bu tür girişimleri paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. Özellikle büyük markaların dijital medyanın yanında mobil dünyayı keşfetmeleri de gerçekten büyük önem taşıyor.

İlgili kampanya sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.