Turkcell'den Superonline İşbirliği İle Ücretsiz İnternet

3G'nin gelmesine günler kala Turkcell'den İşTcell’lilere sevindirici bir haber geldi. 30 Temmuz'da 81 ilde 3G'yi başlatacak olan Turkcell,  İstanbul ve Ankara havaalanlarında iç ve dış hatlarda, İzmir’de ise dış hatlarda kablosuz geniş bant internet erişimini İşTcell'lilere ücretsiz olarak sunacak. Ayrıca hem yerli hem de yabancı diğer operatör kullanıcıları da internet üzerinden dakika paketi satın alabilecek.

Bu hizmet Turkcell grup şirketlerinden Superonline işbirliğiyle hayata geçiriliyor ve İstanbul Atatürk Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havaalanı’nda iç ve dış hatlarda; İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda ise dış hatlarda kullanılabilecek.

İşTcell’lilerin hiçbir ücret ödemeden yararlanacağı servisin belirtilen havaalanlarında tüm kullanıcılara açık olacağı, diğer operatör kullanıcıların ise kredi kartı ile dakika paketi satın alarak havaalanlarındaki kablosuz internet erişimi hizmetinden yararlanabileceği öğrenildi.

Yabancı ve diğer operatör kullanıcıları için açıklanan paket fiyatları ise şöyle açıklandı;

  • 15 dakikalık paket - 2 TL
  • 30 dakikalık paket - 3,5 TL
  • 1 saatlik paket  - 6,25 TL
  • 2 saatlik paket - 11,25 TL
  • 5 saatlik paket - 22,5 TL

Dakika paketleri kredi kartı ile internet üzerinden satın alabilecek. Turkcell bu sayede 3G deneyimi öncesinde hem kendi abonelerine hem de diğer operatörler abonelerine mobil interneti aşılamak istiyor diyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.