Metal Gear Solid önümüzdeki Çarşamba iPhonelara Geliyor

mgst009

Oyun konsollarının en çok sevilen oyunlarından biri olan Metal Gear Solid önümüzdeki çarşamba App Store'daki yerini alıyor. İlk olarak geçen Eylül ayında yaratıcısı Konami tarafından  duyurulan oyunun yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Oyunun fanlarının büyük merakla beklediği, MGS'nin iPhone versiyonu $9.99'dan satılacak. iPhone'da MGS oynamanın en büyük farkı dokunarak nişan almamız gerekmesi olacak. Nişan alırken iPhone'un multi touch ile sniper görüntüsüne geçilebiliyor. Eğer Konami iPhone'daki akselerometreyide oyuna kattıysa parmaklarla nişan alırken bir taraftanda iPhone'un kıpırdatmamaya dikkat etmek gerekecek.

Metal Gear Solid Touch 12 levet barındıracak ve 18 Mart'ta satışa sunulacak. Konami'den gelen açıklamaya göre sonraki zamanda 8 bölümlük bir ek paket olacak ve bu son versiyon daha önce oyunu alanlar tarafından ücretsiz olarak indirilebilecek, ilk kez oyunu satın alanlar ise bu son sürümü indirecekler.

Şimdi sizi ekran görüntüleriyle baş başa bırakıyorum. Oyunun sitesinden oyun oynanışıyla ilgili flash animasyonunu izleyebilirsiniz.

mgst001 mgst002 mgst004

mgst005 mgst006 mgst009

mgst013 mgst014

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.