kindle2oniphone

Amazon 10 gün önce piyasaya çıkardığı Kindle 2'nin, iPhone uygulaması dün gece app storeda göründü. Ücretsiz olarak indirilen uygulama ile Amazon'un kütüphanesindeki 240 binden fazla e-kitapa ulaşmak mümkün. Uygulamayla Amazon hesabınızda daha önce satın aldığınız e-kitapları iPhone'unuza yükleyerek okuyorsunuz. Ne yazık ki uygulama üzerinden kitap satın alamıyorsunuz. Uygulama aynı zamanda Kindle 2'niz ilede senkronize çalışarak hangi kitapta nerde kaldığınız bilgisini tutuyor ve WhisperSync özelliğiyle iPhone'unuzla Kindle arasındaki senkronu sağlıyor.

Kindle 2 çıktığından beri en büyük eleştiriyi dokunmatik ekranının bulunmamasından almıştı. Şimdi iPhone sahipleri hem Kindle özelliklerine hemde dokunmatik ekran ile sayfa çevirme ayrıcalığına sahip olabilirler. Her fırsatta kitabına devam etmek isteyenlere yönelik bir uygulama olsada, iPhone'un ekran genişliği kitap okumak için yeterli olamayabilir.

Kindle uygulamasına, App Store'a Türkiye'den kayıt olmuş olan kullanıcılar ulaşamıyor ne yazık ki. Eğer olurda birgün Kindle ülkemize de teşrif buyurursa uygulamasıda App Store Türkiye'den ulaşılabilir diye umut ediyor. Diğer birçok uygulama içinde anlamsız sınırlamalar mevcut.

Resim Kaynak: Gizmodo

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.