Blograzzi'nin Technorati ile stratejik iş ortaklığı

Blograzzi'nin Technorati ile stratejik iş ortaklığı

İnternet üzerinde benim sahibi ya da ortağı olduğum varlıklar hakkında yazı yazmaktan hoşlanmıyorum ve Webrazzi'nin objektifliği açısından da çok doğru bulmuyorum. O yüzden Blograzzi'nin geçtiğimiz günlerde açıklamasını yaptığımız Technorati ile stratejik iş ortaklığını en son ve kısaca ben paylaşmak istedim.

Technorati ile Blograzzi arasında yaklaşık 2 aydır süregelen görüşme trafiği sonucunda stratejik iş ortaklığı gerçekleşti.

Anlaşma kapsamında öncelikle Technorati'nin API kullanım haklarında Blograzzi için çok önemli avantajlar sağlandı. Bu imkanın sistemimiz için büyük rahatlık sağladığını belirtmeden geçemeyeceğim. İlerleyen dönemlerde Technorati ile gerçekleşecek farklı çalışmaların da tabanını oluşturan bu ortaklık ile ilgili basın bültenimize blog.blograzzi'den ulaşabilirsiniz.

Bu arada süreçteki en büyük yardımcımızın LinkedIn olduğunu da belirtmeliyim. Aksi takdirde anlaşma sürecinde görevinden ayrılan Technorati'nin Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı'na ulaşmak bu kadar kolay olamazdı. :)

Dediğim gibi Blograzzi hakkında fazla ballandırarak yazılar yazmak istemiyorum ama Technorati ile bu yönde bir anlaşmanın ne kadar değerli olduğunu pazarı tanıyanlar herhalde tahmin edebilmektedir.

Bu anlaşmanın hepimiz için çok faydalı olacağına inanıyor ve yine hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.