Last.fm zevkinize göre videolar Last.tv'de

Last.fm zevkinize göre videolar Last.tv'de

Last.tvLast.tv, yaratıcılarından birisinin de Alper Çuğun isimli Hollanda'da yaşayan bir Türk olduğu yeni ve ilginç bir girişim.

Servisin genel işleyişi kısaca şöyle;

Last.fm'de kayıtlı bir kullanıcı adını sisteme giriyorsunuz ve seçmiş olduğunuz kullanıcının müzik zevkine göre YouTube'den video klipler sırasıyla yayınlanmaya başlıyor.

Kısacası, Last.tv için inovatif bir çalışma örneği diyebilirim.

Kolay kullanılan ve detaylı pek fazla özelliği bulunmayan Last.tv'nin geliştirme ve iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini sitelerindeki duyurularından anlayabiliyoruz.

Ayrıca yine sitelerindeki bir duyurudan öğrendiğim kadarıyla Last.fm'in de Last.tv'ye karşı olumsuz bir tutum içinde olmadığını söyleyebilirim. Bunu Last.fm yetkililerinin, The Future of Web Apps kapsamındaki sunumlarında Last.tv'den de söz etmelerinden anlayabiliyoruz.

Last.tv'yi kapsamın geliştirilmesi ve komünitenin oluşturulması durumunda değer yaratabilecek bir servis olarak görüyorum.

Bu arada hemen şunu belirteyim servisin adresi LastTV.net. Eminim servisin adının Last.tv olması birçok kullanıcıyı bu yanılgıya ve hataya düşürecektir. Ben şimdiden uyarmak istedim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.