AjaxLaunch yenilendi Ajax13 oldu

Ajax13.comBirçok masaüstü uygulamasını bünyesinde barındıran AjaxLaunch yeni sitesini Ajax13 ismiyle yayına aldı.Servis ile ilgili bugüne kadar bilgi sahibi olmayan arkadaşlar için açıklamam gerekirse; ajaxWrite, ajaxSkecth, ajaxPresent, ajaxTunes, ajaxXLS gibi birçok uygulamayı bünyesinde barındıran site bildiğimiz Office uygulamalarının web versiyonlarını Ajax ile modelleyip çok kolay kullanım seçenekleri ile bizlerle paylaşıyor.

Uygulamalara baktığımızda ajaxWrite için Word, ajaxSketch için çok basit anlamda Visio, ajaxPresent için PowerPoint, ajaxXLS için Excel ve ajaxTunes için ise sanatçı seçebildiğiniz Pandora diyebilirim. Webrazzi'de okuduğunuza en memnun olacağınız servisin ajaxTunes olacağını tahmin ediyorum ve denemenizi kesinlikle öneriyorum. ColdPlay, Pink Floyd, Madonna dahil olmak üzere birçok grup ve sanatçının albümlerini internet üzerinden dinleyebiliyorsunuz.

Yenilenen firmanın ilerleyen dönemlerde yeni uygulamaları da bünyesine katacağına eminim. Bu yüzden ihtiyaç olabilecek durumlar için şimdiden Ajax13 ismini aklınızda tutmanızı öneririm.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.